SHARP SHARP x ALBERT HEIJN

” Plantaardige taartjes wortelen voor het eerst in de aarde van de supermarkt.” Met trots kunnen we vertellen over een nieuwe mijlpaal, voor Sharp Sharp maar ook voor winkelend Nederland en iedereen die van gebakjes houdt. Vanaf 25-11 zijn onze plantaardige taartjes, die ook zonder gluten en geraffineerde suikers gemaakt worden te vinden in de 50+ AH’s in NL.

Het begon allemaal met het mailtje van de AH in januari 2018, of we misschien interesse hadden in een samenwerking en nu 1,5 jaar later kan je onze taartjes in 50+ winkels vinden door heel Nederland. Na een succesvolle pilot in februari 2018 in Amsterdam, besloten we dat het een mooie stap zou zijn om het winkelde publiek ook kennis te laten maken met onze taartjes.

Na het behalen van de 2de plek in de productpitch van 2018, draaide we nog een aantal pilots in winkels in Eindhoven, Amersfoort & Amsterdam. Alle 3 succesvol en waardevol in de leermomenten. Kerst 2018 besloten we het groter aan te pakken en lanceerde we in december in 8+ AH’s door Nederland heen in het schap met onze taartjes & koekjes. Net voor de kerstdrukte en daaruit is AH amersfoort onze vaste pilot winkel gebleven. Daar draaien we nu bijna 1 jaar non-stop met heel veel blije klanten en fans. Na achter de schermen de afgelopen 1,5 jaar verder gewerkt te hebben aan uitbreiding van onze eigen bakkerij, productontwikkeling en alle keuzes die bij een grote samenwerking horen, zijn daar 4 mooie taartjes uitgekomen die je nu kan vinden in het schap bij de AH’s in de lijst.

Laat je ons weten wat je ervan vind? En vraag vooral aan jou lokale AH of ze Sharp Sharp ook in het assortiment willen opnemen.

Ook bij de AH bij jou in de buurt?

Check de winkellijst

Yellow Tropics

– fruit taartje met extra veel mango & onze signature confetti –

Met lekkere mango, frisse citroen en romige banaan, waan je je op een tropisch eiland. We maken het plaatje af met een mooi laagje van onze plantjes confetti. Het fruittaartje voor iedereen om bij weg te dromen.

Red Robin

– zoet fruit aardbeien taartje met kokos & sinaasappel –

Met heel veel aardbeien, frisse cranberries ( niet zuur ) sinaasappel en met amandelen uit Spanje. Drie rode laagjes met ieder een eigen karakter, vormen samen onze mooie red robin. ( Niet weg vliegen, robin! )

Milky Brown

– het ultieme chocoladetaartje, romig, crunchy & zoet –

Met caramel van dadels, mylk-laag van havermout & met een crunchy chocoladelaag. Samen vormen ze het ultieme chocoladetaartje; romig, crunchy & zoet.  Zonder nootjes, maar niet zonder verslavingsgevaar.

Pink Choco

– choco mousse taartje met romige frambozen-aardbeien fruit laag –

Met framboos en chocolade, dat is toch: pink choco! Koekjesbodem, zachte blauwe bessen-chocomousse, met een roze romig framboos-aardbeien fruit laag.  Bijna verstopt maar niet vergeten, citroengras!