treats2018-08-19T15:27:30+00:00

Sharp Sharp Treats & Sweets

onze plaatjes
de koekjes
flower granola
behindbars
overige
assorti boxen

Onze plaatjes

Taartjes eten is een feestje, niet alleen een feestje voor je buik maar ook voor alle andere zintuigen. Met ons plaatjes* kom je ook altijd goed voor de dag. Bloem, boter, suiker en melk daar werken wij niet mee en die heb je eigenlijk ook niet nodig voor een mooi taartje. Want onze plaatjes zijn volledig plantaardig, gemaakt met (h)eerlijke ingrediënten, maar vooral met heel veel liefde. smaken: meer dan 30 soorten plaatjes in allerlei uiteenlopende combinaties.


*Plaatjes ja. Onze taartjes noemen we liefkozende plaatjes.

No-cheesecake

Onze no-cheesecake* zijn taartjes op basis van cashewnoten of amandelen met kokos, fruit & citroen. Dit zijn wat zachtere taartjes met vooral veel fruit smaakjes & notenbodems. Deze taartjes dienen altijd koud geserveerd te worden.

serveren: koud
in de koelkast: 2 dagen
in de vriezer: 12 weken


* no-cheesecake, omdat we geen echte cheese gebruiken.

Een taartje hoort een feestje te zijn. Wat denk je van aardbei, banaan, kokos en citroen en afgemaakt met confetti. Voor onze natuurlijke confetti zoeken we de mooiste bloemen, noten, fruitstukjes bij elkaar om het een kleurrijk gevoel te geven. Als dat geen ingrediënten zijn voor een feestje ^_^ Door de noten en kokos is het taartje extra romig en vergeet niet de citroenkoekjes bodem die het taartje compleet maakt.

Ingrediënten

Banaan, aardbei, framboos, kokos, amandelen, rijstmeel, dadels, citroen, kokosolie, maple syrup, zout, bakpoeder, vanille, biet, amandel melk, bloemen, sinaasappel, pistache noten

lees meer

Een cheesecake-achtig taartje maar dan zonder cheese. Een zachte bodem gemaakt van dadels met een licht zure matcha (groene thee) vulling gemaakt van o.a. cashewnoten, kokos, citroen en yuzu (japanse citroen). Bovenop het taartje liggen ook stukjes groene theeblaadjes die super gezond zijn en gewoon gegeten kunnen worden.

Ingrediënten

Dadels, amandelen,  walnoten, kokosolie, cacao, cashewnoten, citroen, yuzu, maple syrup, zout, matcha,  groene thee

lees meer

Altijd een goed idee om een chocolade no-cheesecake te maken, maar niet een waarin chocolade de hoofdrol speelt. We combineren zwarte bessen met cashewnoten, kruiden en chocolade. En het kleurtje , waar komt dat nu vandaan ( even door de ingrediënten speuren)? We stelde de vraag op social media welk kleur taartje er nog ontbrak en daar kwam uit Black Currency. Genieten toch.

Ingrediënten

zwarte bes, cacao boter, cacao massa, kokosolie, kruiden, zonnebloempitten, vanille, citroen, dadels, cashewnoten, rijstmeel, houtskool, glutenvrije havermout, maple syrup

lees meer

Een cheesecake-achtig taartje maar dan zonder cheese, op basis van cashewnoten en kokos. Vol met verschillende soorten bessen, zwarte bessen, blauwe bessen, frambozen & bramen. De bodem is gemaakt van crunchy nootjes, rozijnen, cacao en anijs. Je proeft het romige van de ”cheese” , het frisse van het fruit en de kruidige anijs in een bite.

Ingrediënten

frambozen, bramen, blauwe bessen, zwarte bessen, amandelen rijstmeel, zout, cacao poeder, bak soda, vanilla, citroen, kaneel, anijs, glutenvrije havermout, rozijnen, maanzaad,kokosolie, maple syrup, cashewnoten, dadels

lees meer

Een frisse citroen kersen no-cheesecake, op basis van cashewnoten en kokos. Met een citroen no-cheesecake vulling & de toplaag van zoete kersen. De bodem is gemaakt van lekkere crunchy nootjes & dadels.

Ingrediënten 

Dadels, amandelen, walnoten, kokosolie, cacao poeder, zout, kersen,cashewnoten, citroen, vanille, maple syrup, sinaasappel, agar agar

lees meer

Een fris zomers taartje met aardbeien, frambozen en citroen. De bodem van het taartje is een chocolate chip cookie met suikervrije chocolade en kaneel. De witte chocolade laag bovenop is knapperig en versiert met aardbeien en frambozen. Door de chocolade zit gepofte quinoa gemengd, voor extra smaak en crunch.

Ingrediënten 

Frambozen, aardbeien, vanille, dadels, kokosolie, cacao boter, cashewnoten, citroen, maple syrup, amandelen, boekweitvlokken, kaneel, baksoda, lijnzaad, olijfolie,  cacao massa, quinoa

lees meer

Een no-cheesecake met mandarijn, kruidnoten en amandelen. Met onze home-made kruidnoten, vol met kruiden, gember, anijs, piment & meer. Een echt herfst/winter taartje fris en kruidig tegelijk.

Ingrediënten 

Mandarijn, amandelen, vanille, dadels, kruiden, lijnzaad, kokosolie, sinaasappel, olijfolie, maple syrup, bakpoeder, baksoda, zout, boekweitvlokken, rijstmeel, tapiocameel, cashewnoten, citroen, amandelextract, kurkuma

lees meer

Chocolate Treats

Onze chocolate treats zijn taartjes waarin onze heerlijke chocolade centraal staat. Onze choco* maken we zelf met als basis mooie cacao massa, cacao boter en vanille. De taartjes kunnen koud en op kamertemperatuur geserveerd worden.

serveren: kamertemperatuur
in de koelkast: 2 dagen
in de vriezer: 12 weken


* Frank heeft heel lang gewerkt aan onze 90% chocolade, lekker!

Tonka, mango, vanille & chocolade, dat zijn toch bijna de mooiste ingrediënten in onze galaxy. En met deze ingrediënten hebben we besloten onze eigen chocogalaxy te maken. Ga je mee op ruimtereis langs chocolade, mango, kardemom, tonka, vanille, kurkuma, ben je er nog, naar heerlijk dadels en noten. Van verschillende structuren naar smaken, dat is onze ideale galaxy.

Ingrediënten 

Amandelen, walnoten, dadels, mango, Tonka, vanilla, bloemen, cacao massa, cacao boter, amandelmelk, zout, glutenvrije havermout, maple syrup, kurkuma, kokosolie & Kruiden

lees meer

Een kokostaartje, met karamel en crunchy zonnebloempitten & laagje chocolade. Fris en smeuïg laagje kokos, knapperige nootjes en boekweitvlokken. Lekker zomers door de kokos. // NOOTVRIJ

Ingrediënten 

boekweitvlokken, kokos, dadels, zonnebloempitten, maple syrup, kokosolie, zout, vanille, cacao boter, cacao massa, vanille

lees meer

Valentijn, my darling rose // taartje bedacht voor Valentijn, maar zo geliefd dat hij nog steeds in ons assortiment zit. Crunchy bodem, laagje smeuïge kokos, frambozen bessen ganache & top laagje aardbeien frambozen curd. Met een beetje roos om het af te maken. En durf jij onze, my darling rose lief, te hebben?

Ingrediënten

Roos, blauwe bessen, frambozen, aardbeien, bloemen, amandelen, dadels, cashewnoten, kokos, boekweit, cacaomassa, maple syrup, cacao boter, zout, kokosolie, vanilla, kruiden, cacaopoeder

lees meer

Een ode aan de shortbread, maar dan zonder suiker. De karamellaag is gemaakt van dadels, maple syrup, noten & kruiden. De chocolade is gemaakt van rauwe cacao massa en cacao boter. De bodem van het taartje heeft een zandkoekjes achtige structuur en smaak. In de karamellaag zijn ook crunchy nootjes verwerkt.

Ingrediënten

Amandelmeel, kokosmeel, rijstmeel, tapiocameel, kokosolie, maple syrup, zout, cashewnoten, bakpoeder, boekweit vlokken, cacao boter, cacao massa, dadels, vanilla & kruiden

lees meer

Blauwe bessen caramel, crunchy koekjesbodem, romige havermout/amandel laag en last but not least, mylk choco. Onze heerlijke amandel/chocolade combinatie die perfect past bij het zoet en frisse van dit taartje. Met een beetje extra frisse gember en kruidig kaneel om het taarjte helemaal af te maken. En het blauw in de romige havermout-laag, ja dat is van een bloemeninfusion, prachtige blauwe bloementjes.

Ingrediënten 

amandelmeel, amandelmelk, baksoda, blauwe bessen, cacao boter,  cacao massa, dadels, gember, vanille, glutenvrije havermout, kruiden,  kokosolie, maanzaad, ahornsiroop, rijstmeel, vanilla-essence, zout, bloemen, kaneel

lees meer

Het broertje van onze my darling rose, gemaakt voor de geboorte van de zoon van Yogi // Blauwe bessen, bergamot, viooltjes op een kokoslaagje en crunchy bodem. Feest taartje voor een speciale dag, maar stiekem ook voor iedere dag.

Ingrediënten

Bergamot, blauwe bessen,  bloemen, amandelen, dadels, cashewnoten, kokos, boekweit, cacaomassa, maple syrup, cacao boter, zout, kokosolie, vanilla, kruiden, cacao, viooltjes

lees meer

Aardbeien caramel, crunchy koekjesbodem, romige havermout/amandel laag en last but not least, mylk choco. Onze heerlijke amandel/chocolade combinatie die perfect past bij het zoet en frisse van dit taartje. Tjok vol chocolade en ook Tjok vol smaak.

Ingrediënten 

Amandelen, baksoda, biet, aardbei, cacao boter, dadels, kaneel, cacao massa, amandelmelk, kruiden, maanzaad, rijstmeel, glutenvrije havermout, kokosolie, maple syrup, vanille essence, vanille

lees meer

De brownie is de combinatie tussen heerlijke rozen, pistache noten & chocolade. De structuur is zacht met een krokant chocolade laagje bovenop. Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring om rozenblaadjes te eten. Onze rozenblaadjes worden biologische geteeld in Marokko.

Ingrediënten

Walnoten, dadels, kokos, kokosolie, cashewnoten, appel, rozen water, rozen blaadjes, pistache noten, cacao, cacao massa, cacao boter, vanilla, zout, baksoda

lees meer

Who doesn’t love a banana? Wij houden van banaan en natuurlijk ook van chocolade. En dan is de favo combi banaan met chocolade. Dit taartje heeft een zachte amandelbodem, romige bananen fudge laag, met daarboven op heerlijke chocolade gemaakt van cacao uit Madagascar, met een pinch kaneel & gepofte rijst voor een crisp. Yum.

Ingrediënten 

Bananen,  amandelmeel, rijstmeel,  zout, baksoda, maple syrup,  kokosolie,  dadels, amandelen, vanilla, cacao massa, cacao boter, kaneel, gepofte rijst

lees meer

Fruit Cakes

Onze fruity cakes zijn taartjes op basis van fruit, noten en kruiden*, maar we hebben ook nootvrije opties. Sommige taartjes zijn juist zacht en andere geheel gebakken. De taartjes dienen koud geserveerd te worden, sommige ook lekker als ijsjes.

serveren: koud
in de koelkast: 2 dagen
in de vriezer: 12 weken


* Kruiden combinaties maken daar houden wij wel van!

Omdat we heel veel houden van alle bessen, maar heel erg houden van zwarte bes en blauwe bes. Maken we graag taartjes met bessen en dan in combinatie met aardbeien. Dit taartje bestaat uit een aardbeien/oranje bloesem curd laagje, met blauwe/zwarte bes fruit laagje, op een chocolade bodem met citroengras.

Vind de bessen in het gras ????

Ingrediënten

Aardbeien, framboos, dadels, kokosolie, cashews, citroen, vanille, blauwe bes, zwarte bes, amandelen, zout, maple syrup, cacao, oranje bloessem, rijstmeel, kruiden, bakpoeder

lees meer

Aardbei, cranberry, sinaasappel, kokos, samen vormen ze ons roodste taartje tot nu toe. Ook in de bodem hebben we dit keer fruit verwerkt, aardbei, framboos en noten. De laagjes vullen elkaar lekker aan van heel veel nootjes, naar fruit & romige kokos. En Robin, naar het mooie vogeltje // roodborstje in de lucht.

Ingrediënten

Cranberry, framboos, aardbei, sinaasappel, kruiden, rijstmeel, amandelen, zout, bieten, dadels, vanille, kaneel, glutenvrije havermout, kokosolie,  agar agar

lees meer

De smaken van de keuken van India, kardemon, gember & mango. Maar ook de smaken van Zuid-Afrika, zomer & fris in een. De bodem is gemaakt van kardemon koekjes met pecannoten & de vulling is op basis van dadels, amandelen & mango. Het laatste laagje is een laagje van mango, sinaasappel & gebonden met agar agar ( zeewier) met verse gemberrasp.

Ingrediënten

Dadels, mango, sinaasappel, kokosolie, olijfolie, lijnzaad, maple syrup,  kardemom, vanille, baksoda, pecan noten, boekweitvlokken, amandelen, zout, citroen, agar agar, gember |

lees meer

Een fris zoet bessentaartje, met toevoeging van sinaasappel en kaneel. De bodem is knapperig en de bessenlaag super zacht. Het taartje is afgemaakt door crunchy pecannoten, kokosrasp, gedroogde blauwe bessen & sinaasappelrasp.

Ingrediënten 

Amandelel, boekweitvlokken, dadels,blauwe bessen, vanille, kokosrasp, baksoda, kokosolie, maple syrup, sinaasappel, zout, pecannoten, cashewnoten, frambozen

lees meer

Velden vol aardbeien, rijen met muntplantjes, deze 2 elementen samen in een taartje. Romige kokos, zoete dadels, fruitige aardbei en frisse munt maken dit een perfect zomertaartje. Met een beetje pit door de kurkuma en cayenne in de aardbeien laag. Crunchy zonnebloempitten, pompoenpitten, havermout en dadels vormen de bodem. De Ananas zorgt voor extra zoet en textuur.

Ingrediënten

Glutenvrije havermout, dadels, kokosolie, kokos, aardbei, ananas, framboos, bieten, kurkuma, cayenne peper, pompoenpitten, vanille, spirulina, munt, zonnebloempitten, zout.

lees meer

Een ode aan de herfst en de heerlijke pompoenen in dit seizoen. Wat gaat nou niet beter samen dan een kopje warme Chai en een pompoentaartje. Wij hebben besloten om er een mooie mix van de maken. De bodem is een havermout bodem ( met Rosie’s oats, gecertificeerd glutenvrij) met daarop een pompoenlaagje vol met kruiden die normaal in een chai thee zitten & als afsluiter een fruitig cranberry laagje.

Ingrediënten

Pompoen, glutenvrije havermout, pecan noten, kokosolie, cacao boter dadels, amandelen, maple syrup, vanilla, zout, baksoda, cashewnoten, frambozen, mandarijn, arrowroot, citroen, gember, kruiden, cranberries, blauwe bessen

lees meer

Dit taartje zit vol heerlijke zomerse ingrediënten, met de kleur geel centraal. Wat denk je van heerlijke ananas, mango & sinaasappel. Op een mooie gele bodem van geroosterde amandelen, kokos en dadels met wat extra kurkuma voor een extra smaak laagje. Let the yellow sun shine, will eating your melllow yellow cake ^_^

Ingrediënten

sinaasappel, kokosolie, amandelmeel, kokos, kurkuma, rijstmeel, vanille, zout, dadels, glutenvrije havermout, ananas, mango, abrikoos, agar agar, cayenne, amandel

lees meer

Winter en cranberry gaan hand in hand. Gemaakt voor de kerstdagen met de naam Cranberry x-mas, maar we konden geen afscheid van dit taartje nemen. Een fris zoet taartje met oranje bloesem, vanille en noten. Met cranberry compote lang ingekookt waardoor de smaken van de kruiden extra vrij komen. geniet van fruit, vanille & noten in een taartje.

Ingrediënten 

Cranberries, amandelen, rijstmeel, glutenvrije havermout, cacao, vanilla, kokos, baksoda, maple syrup, oranje bloesem, kokosolie, mandarijn, cashewnoten, aardbeien, agar agar, arrowroot, kruiden

lees meer

Très creamy Cakes

Onze très* creamy cakes zijn taartjes op basis van cacaoboter, noten en fruit. Ze staan bekend om het lekkere mondgevoel alsof je een echte curd eet maar dan zonder eieren en boter. De taartjes serveer je het beste op kamertempartuur.

serveren: kamertemperatuur
in de koelkast: 2 dagen
in de vriezer: 12 weken


* Trés creamy, yep echt zo creamy dat je niet gelooft dat het taartje vegan is

Matcha, limoen, citroengras & venkel in een taartje, met ergens in het midden nog wat patchouli verstopt. Lekker romig, kruidig en heerlijk fris. Met in de bodem geroosterde amandel, matcha & kokos. Staat het taartje voor jou in de lime light.

Ingrediënten

Matcha, limoen, citroen, pompoenpitten, citroengras, zout, patchouli, venkel, amandelen, spirulina, maple syrup, rijstmeel, vanille, dadels, cacao boter,  kokosolie

lees meer

Project: rhino rescue cake
We hebben een speciaal taartje gemaakt voor ons spirit animal de Neushoorn – the Rhino – Ibhino, het is onze Afrikaanse Unicorn, wij zijn verliefd, we koesteren hem & hij is ook vegan, maar bovenal heeft hij onze hulp nodig.

In onze store // cakebar kan je dit taartje kopen en support je daarmee de Endangered wildlife trust Rhino Project, want we doneren de sales aan deze Trust zodat we samen nog meer mooie neushoorn in Afrika kunnen redden. Afrikaanse smaakjes: rooibos, abrikoos, mango, chocolade, banaan, ananas & rozijnen.

Ingrediënten

Rijstmeel, amandel, pecannoten, rozijnen, maanzaad, abrikoos, kokos, zout, biet, vanille, dadels, kokosolie, kurkuma, mango, rooibos, cacaomassa, ananas,cacaoboter, zonnebloempitten, ahornsiroop, citroen, banaan, kokosmelk

lees meer

Een vegan creamy no-cheesecake waarvan het mondgevoel is zoals die van een traditionele cheesecake. Met de fris zure smaak van zwarte bes & ananas, met een romige smaak van banaan. De bodem is gemaakt van home-made koekjes, crunchy nootjes en dadels.

Ingrediënten

Banaan, zwarte bes, ananas, vanilla, paranoten, amandelen, kruiden, maple syrup, rijstmeel, citroen, kokosolie, dadels, zout, baksoda, zonnebloem pitten

lees meer

Sinaasappel liefde, sinaasappel curd met een beetje roos, op een crunchy dadel pecan bodem. De sinaasappel laag is gemaakt met heel veel sinaasappel, cacao boter, amandelen & beetje citroen. De roos geeft een extra bloemig tintje aan het taartje. En geloof ons roos/sinaasappel is een super mooie combi.

Ingrediënten

Sinaasappel, amandel, framboos, citroen, pompoenpitten, dadels, rozenwater, cacao, maple syrup, zonnebloempitten,  kokosolie, kokosrasp, bieten, pecannoten, zout, vanille, kruiden

lees meer

Heerlijke herfst bramen, in combinatie met kaneel & venkel, wordt het een kruidig taartje, lekker voor bij de thee. Het is een bramencurd op basis van cacao boter, op een kruidige kaneel venkel koekjesbodem. Met als topping hele venkelzaadjes, amandelen en framboos. Het lekkerst op kamertemperatuur

Ingrediënten

Bramen, blauwe bes, framboos, kaneel, venkel, kruiden, dadels, amandelmeel, kokosmeel, Rijstmeel, tapiocameel, kokosolie, zout, bakpoeder, cacao boter, maple syrup, citroen |

lees meer

Een fris citroen mango munt taartje met een crunchy chocolade bodem. In de bodem vind je een combinatie van glutenvrije oats en maanzaad voor extra crunch. De mango munt laag is op basis van fruit, citroen, cacao en kokosolie. Het taartje is nootvrij.

Ingrediënten

Mango, munt, citroen, kokosolie, maple syrup, zonnebloempitten, cacaoboter, glutenvrije havermout, zout, vanilla, cacaopoeder, maanzaad, dadels

lees meer

Dit taartje kleurt iedere dag roze, met extra veel framboos, aardbeien op een lekkere crunchy havermout bodem. Een fruitige curd die lekker vol van smaak is, met een klein beetje cayenne peper verstopt in het taartje voor een fijne extra edge. In het taartje zijn geen nootjes verwerkt, alleen de lekkerste zonnebloempitten, havermout & vanille.

Ingrediënten

Zonnebloempitten, zout, vanille, ahornsiroop, kokosolie, maanzaad, cacao massa, cacaoboter,  glutenvrije havermout, dadels, cayenne peper, kaneel,  bieten, frambozen, aardbeien

lees meer

Geinspireerd op de super mooie bloem uit Zuid-Afrika, yesterday, today & tomorrow. Bedacht tijdens valentijn om gisteren, vandaag en morgen de liefde te verklaren aan jouw liefde. De kleuren en de smaken van de plant, lavendel, viooltjes & fris fruit. Bloemig, met een bittertje van de chocolade bodem.  Verliefd, wij wel!

Ingrediënten

bramen, blauwe bes, framboos, viooltjes lavendel, biet, amandel, cacoa, vanilla kokosolie, kokos/rijst meel, kokosmelk, maple syrup, bakpoeder, cacaoboter

lees meer

Het is ons gelukt om een heerlijke vegan lemon curd te maken. Deze is te serveren op kamertemperatuur of juist koud. Romige citroenmousse op een amandelbodem.

Ingrediënten

Citroen, amandelen, kokosolie, kokosrasp, amandelmeel, rijstmeel, cacao, vanille, maple syrup, kokos, zout, baksoda, amandel extract

lees meer

Behind Bars

Behind Bars*, is een familie van verschillende bars, choco bars, cake bars & energy bars. We willen laten zien dat er meer is in een bar ofwel behind bars. Geniet van onze cakebar met mooie kardemom, amandel koekjes of liever een choco bar met Japanse Matcha & citroengras. Proef de lavendel in onze energy bar met onze heerlijke fair-trade cashewnoten uit Benin. Moeilijk kiezen toch? Daarom hebben we ook de powerbox met een selectie van onze behindbars, een bar voor iedere dag in de week ^_^


*Bars, dit zijn pas echte bars, geen zachte bars zonder bite, smaak of kleur

Behind Bars

Behind bars bestaat uit ons assortiment van o.a. onze energy bars, choco bars en cakebars*. Het verschil zit in bereidingswijze, ingredienten en texturen. Er zijn ook een aantal nootvrije versies. Goed houdbaar ook buiten de koeling.

serveren: koud
in de koelkast: 5 dagen
in de vriezer: 12 weken


* Niet onze cakebar op de hillelaan, maar een bar vol koekjes en dadels

In onze Sharp Sharp // powerbox zitten 5 behind bars, voor iedere dag in de week 1 bar. Eet je deze bar als vervanging van je lunch als je haast hebt, of juist voor of na het sporten. Een makkelijke oplossing voor degene die net als wij tijd te kort komen om onze lunch te plannen ^_^

Inhoud

Energy bars:
– flower power granola bar
– pink clouds bar

Choco bars:
– Matcha chocobar
– Raspberry chocobar

Cake bar:
– Orange cake bar

lees meer

Een granola bar met crunch. De bar is gemaakt van knapperige granola van dadels, noten, gojiberries & gedroogd fruit. In de bar zitten 3 soorten bloemen verwerkt, van deze bloemen proef je de lavendel subtiel.

Ingrediënten

Boekweitvlokken, Amandelen, kokos, dadels, cashew noten, zonnebloempitten, pompoenpitten, maple syrup, goji berries, abrikozen, Appel, lavendel, kokosolie, bloemen

lees meer

Naast onze andere bars wilde wij graag een frisse bar met een kick maken. In deze bar werken we met niet alle dadels, framboos, peer, abrikoos ook met munt en gember. De maanzaad geeft een extra bootsmaak en de gepofte rijst iets luchtigs. Deze bar is nootvrij.

Ingrediënten

Dadels, peren, abrikoos, framboos, kokosolie, zonnebloempitten, gember, maanzaad, glutenvrije havermout, kokosrasp, cacaopoeder, munt, gepofte rijst, kruiden

lees meer

Een bar die nootvrij is maar toch een notensmaak en crunchy bite heeft. Er zitten verschillende zaden in & gepofte quinoa voor crunch. De Bar berry is de Engelse naam voor de Berberis bessen die we gebruiken in deze reep, vandaar de naam.

Ingrediënten

Dadels, abrikozen, kokosolie, pompoenpitten, lijnzaad, Berberis Bessen | kokos, cacao massa, cacao boter, zout, kruiden, zonnebloempitten, glutenvrije havermout, maple syrup, gepofte quinoa

lees meer

Een bar gemaakt met veel noten, dadels & abrikozen. Door de paranoot blijft er extra crunch in de bar, waardoor er een lekker bite in deze bar zit. Met de sinaasappel en een klein beetje cayenne onderscheid deze bar zich van de traditionelere notenbar.

Ingrediënten

Sinaasappel, abrikoos,  dadels, rozijnen, paranoot, pompoenpitten, appels, kokos, zonnebloempitten, glutenvrije havermout, zout, cayenne peper, goji berries

lees meer

Onze cakebars, zijn gemaakt van dadels met onze huisgemaakte amandelkoekjes, lekkere sinaasappels en kokos. Een bite van het koekje en het zoetje van de dadels. Meer een verwennerij dan een tussendoortje 😉

Ingrediënten

Dadels, kokosolie, amandelen, kokos, sinaasappel, kaneel, zout, Baksoda, vanille, ahornsiroop, rijstmeel, amandelextract

lees meer

Onze cakebars, zijn gemaakt van dadels met onze huisgemaakte amandelkoekjes, lekkere limoentjes en kokos. Een bite van het koekje en het zoetje van de dadels.In deze versie combineren we limoen en kardemom. Meer een verwennerij dan een tussendoortje 😉

Ingrediënten

Dadels, kokosolie, amandelen, kokos, limoen, kardemom, zout, Baksoda, vanille, ahornsiroop, rijstmeel, amandelextract

lees meer

Onze chocobars, hebben een andere bite, door de gepofte rijst, chewy dadelbodem en de lekkere chocolaag. Door verschillende kruiden smaakt iedere chocobar weer anders. We zoeten ze met alleen dadels en kokos. Deze groene versie, ziet er een beetje gek uit, maar de smaakt verrast je zeker!

Ingrediënten

Dadels, kokosolie, zonnebloempitten, zout, vanille, kokos, cacaoboter, cacao massa, gepofte rijst, citroengras, gember, amandelen, matcha, spirulina,

lees meer

Onze chocobars, hebben een andere bite, door de gepofte rijst, chewy dadelbodem en de lekkere chocolaag. Door verschillende kruiden smaakt iedere chocobar weer anders. We zoeten ze met alleen dadels en kokos. Deze versie, is een ode aan de combinatie sinaasappel/chocolade.

Ingrediënten

Dadels, kokosolie, zonnebloempitten, zout, vanille, kaneel, cacaoboter, cacaomassa, gepofte rijst kokos, amandelen, kurkuma, sinaasappel

lees meer

Onze chocobars, hebben een andere bite, door de gepofte rijst, chewy dadelbodem en de lekkere chocolaag. Door verschillende kruiden smaakt iedere chocobar weer anders. We zoeten ze met alleen dadels en kokos. Deze versie gemaakt met het mooiste roze fruit, de framboos in combinatie met een van de lekkerste kruiden venkel.

Ingrediënten

dadels, kokosolie, zonnebloempitten, zout, vanille, kokos, cacaoboter, cacaomassa, gepofte rijst, amandelen, venkel, bieten, framboos

lees meer

De koekjes

Dit zijn geen hap-slik weg koekjes maar echte koeken vol goede ingrediënten. Amandelmeel, havermout, hele nootjes, stukjes dadels gecombineerd met de spannendste specerijen* vormen de basis voor De Koekjes van Sharp Sharp.  Zin in nog iets spannender dan kan je kiezen voor de Schijf van 5 koekjes, groentekoekjes in vrolijke kleuren.


* want wij vinden dat ieder koekje zijn eigen identiteit toe behoort. Daarom duiken we vaak onze kruidenkast in.

De Koekjes

De koekjes, zijn koekjes op basis van noten, havermout, boekweit, kokosmeel. De soorten variëren van super crunchy naar beetje chewy*, met ieder zijn eigen indentiteit. Kruidig of juist heel fris met veel citroen en gember.

serveren: kamertemperatuur
uit de verpakking: 1 dag
in de verpakking  15 weken


* chewy, want soms ben je gewoon in een chewy mood 😉

De lekkerste anijs gecombineerd met Amandelen, rozijntjes en maanzaad. Vind je ook dat anijs rocks? Dan is dit het beste koekje voor jou. Rocks perfectly with tea. De havermout die we gebruiken is gluten vrij gecertifieerd.

Ingrediënten

Amandelen ( 41% ), ahornsiroop, rozijnen ( 11% ), kokosolie, kokosmelk, Rijstmeel, Havermout, Maanzaad ( 4% ), Cacao poeder, anijs ( 1% ), zout, baksoda, kaneel, vanille

lees meer

Amandelen gecombineerd met fijne sinaasappels en lekker veel glutenvrije havermout. maar de specerijen die wij gebruiken geven dit koekje een eigen karakter, vol, warm & een beetje stout.

Ingrediënten

ahornsiroop, glutenvrije havermout (18%), amandelen (17%), kokosolie, rijstmeel, Kokos, Tapioca meel, sinaasappel (1%), kruiden, vanille stokje, zout, bakpoeder, kaneel

lees meer

Boekweit, amandelmeel & canadese ahornsiroop. met stukjes home-made Sharp sharp chocolade van de mooiste cacao. De choco chip, zoet, crispy & met yummie chocolade. theetje erbij?

Ingrediënten

Ahornsiroop, boekweit, amandelmeel, kokosolie, cacao massa, olijfolie, lijnzaad, cacao boter, dadelstroop, baksoda, kaneel, vanilla, zout.

lees meer

Tot nu toe het favoriete koekje van Renate & Frank. We combineren cashewnoten van een boerencoöperatie met de allerlekkerste venkel, dadels en zonnebloempitten. $$$ cash that cookie $$$

INGREDIËNTEN

cashewnoten ( 34% ), Rijstmeel, ahornsiroop, dadels ( 11% ), Zonnebloempitten ( 11% ), kokosolie, kokosmelk, Venkelzaad, zout, baksoda, Venkel & vanille.

lees meer

Amandelen uit Spanje samen in een koekje met gember & citroen. Deze combi is een beetje scherp met een fijn zuurtje, maar bovenal heel lekker. Gember thee + gember koekje = ginger all the way.

Ingrediënten

amandelmeel ( 26% ), rijstmeel, ahornsiroop, Kokos, kokosolie, gember ( 2% ), Citroen ( 1% ), baksoda, Zout, Vanille.

lees meer

Zaadjes van de maan en de lekkerste rooibos uit zuid-afrika. citroen voor een fris zuurtje en zoete kokos. crispy & sweet. p.s. sorry alvast voor de maanzaadjes tussen je tanden.

INGREDIËNTEN

amandelmeel, rijstmeel, ahornsiroop, kokos ( 11% ), maanzaad ( 9% ), kokosolie, rooibos ( 5% ), baksoda, citroen, zout, vanille

lees meer

Geen hap-slik weg koekjes maar echte koekjes vol goede ingrediënten. Amandelen, havermout, kruiden,thee & fijne groentes. Durf je het aan onze Schijf van 5, zoete koekjes met groentes in 5 kleurtjes.

Ingrediënten

oranje // rooibos | wortel | citroen | vanille | amandel | maanzaad | kokos | rijstmeel | kokosolie | maple syrup | zout | baksoda |

geel  // kurkuma | citroen | vanille | amandel | sinaasappel | rijstmeel | kokos kokosolie | maple syrup | zout | baksoda | gember |

rood  // bieten | cranberry | venkel | kaneel | vanille | boekweit | bakpoeder/soda | amandelen | lijnzaad | kokosolie | zout | olijfolie | maple syrup | rijst/tapioca meel |

groen  // citroen | matcha | vanille | amandelen | rijstmeel | kokos | maple syrup | kokosolie | zout | baksoda | spirulina |

bruin // amandel | vanille | kruiden | lijnzaad | kokosolie | peper | olijfolie | kokos | maple syrup | zout | bakpoeder/soda | boekweit | rijstmeel | tapioca Meel |

lees meer