SHARP SHARP // TREATS & SWEETS

NO-CHEESECAKE

CONFETTI CAKE

Een taartje hoort een feestje te zijn. Wat denk je van aardbei, banaan, kokos en citroen en afgemaakt met confetti. Voor onze natuurlijke confetti zoeken we de mooiste bloemen, noten, fruitstukjes bij elkaar om het een kleurrijk gevoel te geven. Als dat geen ingrediënten zijn voor een feestje ^_^ Door de noten en kokos is het taartje extra romig en vergeet niet de citroenkoekjes bodem die het taartje compleet maakt.

INGREDIËNTEN

Banaan | aardbei | framboos | kokos | amandelen | rijstmeel | Dadels | citroen | kokosolie | maple syrup | zout | bakpoeder | vanille | biet | amandel melk | bloemen | sinaasappel | pistache noten

 3.00 Verder lezen

MATCHA NO-CHEESECAKE
Een cheesecake-achtig taartje maar dan zonder cheese. Een zachte bodem gemaakt van dadels met een licht zure matcha (groene thee) vulling gemaakt van o.a. cashewnoten, kokos, citroen en yuzu (japanse citroen). Bovenop het taartje liggen ook stukjes groene theeblaadjes die super gezond zijn en gewoon gegeten kunnen worden.

INGREDIËNTEN

Dadels | amandelen | walnoten | kokosolie | cacao poeder | cashewnoten | citroen | yuzu | maple syrup | zout | matcha | groene thee |limoen

 3.00 Verder lezen

BLACK CURRENCY

Altijd een goed idee om een chocolade no-cheesecake te maken, maar niet een waarin chocolade de hoofdrol speelt. We combineren zwarte bessen met cashewnoten, kruiden en chocolade. En het kleurtje , waar komt dat nu vandaan ( even door de ingrediënten speuren)? We stelde de vraag op social media welk kleur taartje er nog ontbrak en daar kwam uit Black Currency. Genieten toch.

INGREDIËNTEN

zwarte bes, cacao boter, cacao massa, kokosolie, kruiden, zonnebloempitten, vanille, citroen, dadels, cashewnoten, rijstmeel, houtskool, rosie oats (GV), maple syrup

 3.00 Verder lezen

PINK POWDER NO-CHEESECAKE
Een cheesecake-achtig taartje maar dan zonder cheese, op basis van cashewnoten en kokos. Vol met verschillende soorten bessen, zwarte bessen, blauwe bessen, frambozen & bramen. De bodem is gemaakt van crunchy nootjes, rozijnen, cacao en anijs. Je proeft het romige van de ”cheese” , het frisse van het fruit en de kruidige anijs in een bite.

INGREDIËNTEN

frambozen | bramen | blauwe/zwarte bessen | amandelen | rijstmeel | zout | cacao poeder | bak soda | vanilla | citroen | kaneel | anijs | rosie oats (GF) | rozijnen | maanzaad | kokosolie | maple syrup | cashewnoten | dadels |

 3.00 Verder lezen

ROOIBOS NO-CHEESECAKE
Een kopje rooibos thee met kaneel & vanille, zo proeft dit taartje. Met romige kokos & chewy abrikozen, proef je comfort in een bite. Deze no-cheesecake is een ode aan Rooibos zoals Renate die dronk sinds haar kinderjaren ^_^

INGREDIËNTEN

Dadels| amandelen | walnoten | kokosolie | cacao poeder | cashewnoten | kokos | citroen | vanille | maple syrup | zout | kaneel | rooibos | abrikozen |

 3.00 Verder lezen

LE’MON CHERI
Een frisse citroen kersen no-cheesecake, op basis van cashewnoten en kokos. Met een citroen no-cheesecake vulling & de toplaag van zoete kersen. De bodem is gemaakt van lekkere crunchy nootjes & dadels.

INGREDIËNTEN

Dadels | amandelen | walnoten | kokosolie | cacao poeder | zout | kersen | cashewnoten | citroen | vanille | maple syrup | sinaasappel | AgarAgar |

 3.00 Verder lezen

BERRY WHITE NO-CHEESECAKE
Een fris zomers taartje met aardbeien, frambozen en citroen. De bodem van het taartje is een chocolate chip cookie met suikervrije chocolade en kaneel. De witte chocolade laag bovenop is knapperig en versiert met aardbeien en frambozen. Door de chocolade zit gepofte quinoa gemengd, voor extra smaak en crunch.

INGREDIËNTEN

frambozen | aardbeien | | vanille | Dadels | kokosolie | Cacao boter | cashewnoten | citroen | maple syrup | amandelmeel | zout | boekweitvlokken | kaneel | baksoda | lijnzaad | olijfolie | cacao massa

 3.00 Verder lezen

CIAO VIOLA NO-CHEESECAKE

Een frisse citroen kersen no-cheesecake, op basis van cashewnoten en kokos. Met een citroen no-cheesecake vulling & de toplaag van zoete kersen. De bodem is gemaakt van lekkere crunchy nootjes & dadels.

INGREDIËNTEN

bergamot | lavendel | sinaasappel | citroen | amandelen |
cashewnoten | vanille | maple syrup | koksolie | agar agar | zout |

 3.00 Verder lezen

I HAVE A CRUNCH ON YOU
Een no-cheesecake met mandarijn, kruidnoten en amandelen. Met onze home-made kruidnoten, vol met kruiden, gember, anijs, piment & meer. Een echt herfst/winter taartje fris en kruidig tegelijk.

INGREDIËNTEN

mandarijn | amandelen | vanille | dadels | kruiden | lijnzaad | kokosolie | sinaasappel | olijfolie | maple syrup | bakpoeder | baksoda | zout | boekweitvlokken | rijstmeel | tapiocameel | cashewnoten | citroen | amandelextract | kurkuma

 3.00 Verder lezen

PURPLE RAIN NO-CHEESECAKE

Een cheesecake-achtig taartje maar dan zonder cheese, op basis van cashewnoten en kokos. Vol met verschillende soorten bessen, zwarte bessen, blauwe bessen & bramen. De bodem is gemaakt van crunchy nootjes, dadels & zonnebloempitten. Je proeft het romige van de ”cheese” , het frisse van het fruit en de toplaag van zwarte bessen.

INGREDIËNTEN

bramen | blauwe bessen | zwarte bessen |  rosie oats (GV) | vanilla | citroen  | kokosolie | maple syrup | kokos | cashew noten | dadels | zout | kruiden | cacao | agar agar |

 3.00 Verder lezen

CHOCOLATE TREATS

CHOCOGALAXY

Tonka, mango, vanille & chocolade, dat zijn toch bijna de mooiste ingrediënten in onze galaxy. En met deze ingrediënten hebben we besloten onze eigen chocogalaxy te maken. Ga je mee op ruimtereis langs chocolade, mango, kardemom, tonka, vanille, kurkuma, ben je er nog, naar heerlijk dadels en noten. Van verschillende structuren naar smaken, dat is onze ideale galaxy.

INGREDIËNTEN

amandelen | walnoten | dadels | mango | Tonka | vanilla | bloemen | cacao massa | cacao boter | amandelmelk | zout | havermout ( GV) | maple syrup | kurkuma | kokosolie & Kruiden

 3.00 Verder lezen

ROSE PISTACHIO BROWNIE
De brownie is de combinatie tussen heerlijke rozen, pistache noten & chocolade. De structuur is zacht met een krokant chocolade laagje bovenop. Voor veel mensen is het een nieuwe ervaring om rozenblaadjes te eten. Onze rozenblaadjes worden biologische geteeld in Marokko.

INGREDIËNTEN

Walnoten | dadels | kokosrasp | kokosolie | cashew noten | appel | rozen water | Rozen blaadjes | pistache noten | cacao | cacao massa | cacao boter | vanilla | zout | baksoda

 3.00 Verder lezen

CARAMEL SHORTBREAD
Een ode aan de shortbread, maar dan zonder suiker. De karamellaag is gemaakt van dadels, maple syrup, noten & kruiden. De chocolade is gemaakt van rauwe cacao massa en cacao boter. De bodem van het taartje heeft een zandkoekjes achtige structuur en smaak. In de karamellaag zijn ook crunchy nootjes verwerkt.

INGREDIËNTEN

Amandelmeel | kokosmeel | rijstmeel | tapioca meel | kokosolie | maple syrup | vanille boon | zout | cashewnoten | bakpoeder | boekweit vlokken | cacao boter | cacao massa | dadels | vanille | peper & kruiden

 3.00 Verder lezen

PINK CHOCO TROUBLE

Een koekjesbodem met daarop 2 lagen chocolade, een chocolade ganache laag met kersen, bessen & kaneel. En een romige witte chocolade laag, die roze is ^_^ met een subtiele hint van oranje bloesem. Dus voor de chocolade liefhebbers een dubbele overdosis chocolade, van pure fruit chocolade en romige witte chocolade.

INGREDIËNTEN

Amandelmeel | kokosmeel | tapioca meel | kokosolie | maple syrup | vanille | zout | bakpoeder | kersen | blauwe bessen | zwarte bessen | frambozen | cacao massa | cacao boter | amandelen | kokos | dadels | oranje bloesem |

bieten

 3.00 Verder lezen

CHOCO COCO // NOOTVRIJ

Een kokostaartje, met karamel en crunchy zonnebloempitten & laagje chocolade. Fris en smeuïg laagje kokos, knapperige nootjes en boekweitvlokken. Lekker zomers door de kokos. // NOOTVRIJ

INGREDIËNTEN

boekweitvlokken | kokos | dadels | zonnebloempitten | maple syrup | kokosolie | zout | vanille | cacao boter | cacao massa | vanille | peper

 3.00 Verder lezen

YOGI BLUES

Het broertje van onze my darling rose, gemaakt voor de geboorte van de zoon van Yogi // Blauwe bessen, bergamot, viooltjes op een kokoslaagje en crunchy bodem. Feest taartje voor een speciale dag, maar stiekem ook voor iedere dag.

INGREDIËNTEN

Bergamot | blauwe bessen | bloemen |  amandelen | dadels | cashewnoten | kokos | boekweit | cacaomassa | maple syrup | cacao boter | zout | kokosolie | vanille | kruiden | cacaopoeder | viooltjes

 3.00 Verder lezen

BANANAS ABOUT FUDGE
Who doesn’t love a banana? Wij houden van banaan en natuurlijk ook van chocolade. En dan is de favo combi banaan met chocolade. Dit taartje heeft een zachte amandelbodem, romige bananen fudge laag, met daarboven op heerlijke chocolade gemaakt van cacao uit Madagascar, met een pinch kaneel & gepofte rijst voor een crisp. Yum.

INGREDIËNTEN

bananen | amandelmeel | rijstmeel | zout | baksoda | maple syrup | kokosolie | dadels | amandelen | vanilla | cacao massa | cacao boter | kaneel | gepofte rijst |

 3.00 Verder lezen

MY DARLING ROSE

Valentijn, my darling rose // taartje bedacht voor Valentijn, maar zo geliefd dat hij nog steeds in ons assortiment zit. Crunchy bodem, laagje smeuïge kokos, frambozen bessen ganache & top laagje aardbeien frambozen curd. Met een beetje roos om het af te maken. En durf jij onze, my darling rose lief, te hebben?

INGREDIËNTEN

Roos | blauwe bessen | frambozen | aardbeien | bloemen |  amandelen | dadels | cashewnoten | kokos | boekweit | cacaomassa | maple syrup | cacao boter | zout | kokosolie | vanille | kruiden | cacaopoeder |

 3.00 Verder lezen

CHOCOOHRANGE

Wie houdt er niet van de combinatie sinaasappel & chocolade, Frank niet 😉 Het duurde even voordat we dit taartje dan toch maakte. Een sinaasappel yuzu fudge met chocolade en amandel bodem. En wat extra kruiden voor een kick.

INGREDIËNTEN

sinaasappel | yuzu | amandelmeel | rijstmeel | zout | baksoda | maple syrup | kokosolie | dadels | amandelen | vanilla | cacao massa | cacao boter | kaneel | cayenne peper | zonnebloempitten | citroen | amandelextract |

 3.00 Verder lezen

FRUIT CAKES

BERRIES IN THE GRASS

Omdat we heel veel houden van alle bessen, maar heel erg houden van zwarte bes en blauwe bes. Maken we graag taartjes met bessen en dan in combinatie met aardbeien. Dit taartje bestaat uit een aardbeien/oranje bloesem curd laagje, met blauwe/zwarte bes fruit laagje, op een chocolade bodem met citroengras.

Vind de bessen in het gras 😉

INGREDIËNTEN

Aardbeien | framboos | dadels | kokosolie | cashews | citroen | vanille | blauwe bes | zwarte bes | amandelen | zout | maple syrup | cacao | oranje bloessem | rijstmeel | kruiden & bakpoeder

 3.00 Verder lezen

HELLO GINGER, HI MANGO
De smaken van de keuken van India, kardemon, gember & mango. Maar ook de smaken van Zuid-Afrika, zomer & fris in een. De bodem is gemaakt van kardemon koekjes met pecannoten & de vulling is op basis van dadels, amandelen & mango. Het laatste laagje is een laagje van mango, sinaasappel & gebonden met agar agar ( zeewier) met verse gemberrasp.

INGREDIËNTEN

Dadels | mango | sinaasappel | kokosolie | olijfolie | lijnzaad | maple syrup | kardemom | vanille | baksoda | pecan noten | boekweitvlokken | amandelen | zout | citroen | agar agar | gember |

 3.00 Verder lezen

BLUEBERRY ORANGE TREAT
Een fris zoet bessentaartje, met toevoeging van sinaasappel en kaneel. De bodem is knapperig en de bessenlaag super zacht. Het taartje is afgemaakt door crunchy pecannoten, kokosrasp, gedroogde blauwe bessen & sinaasappelrasp.

INGREDIËNTEN

Amandelmeel | boekweitvlokken | dadels | blauwe bessen | vanille | kokosrasp | baksoda | kokosolie | maple syrup | sinaasappel | zout | pecannoten | cashewnoten | frambozen

 3.00 Verder lezen

GREAT FRUIT CAKE

Een taartje met zoete ananas en frisse bitter van de grapefruit. Een taartje op basis van dadels en fruit, met een gember koekjes bodem. Het bovenste laagje is een grapefruit laagje gebonden met agar agar met nog een extra laagje lichte bite van bitter en zoet. Een echt zomerstaartje met pit.

INGREDIËNTEN

ananas | grapefruit | gember | kokos | cashewnoten | maple syrup | Dadels | kokosolie | boekweitvlokken | amandelen | vanille | zout | baksoda | agar agar | bieten |

 3.00 Verder lezen

CRANBERRY WINTER

Winter en cranberry gaan hand in hand. Gemaakt voor de kerstdagen met de naam Cranberry x-mas, maar we konden geen afscheid van dit taartje nemen. Een fris zoet taartje met oranje bloesem, vanille en noten. Met cranberry compote lang ingekookt waardoor de smaken van de kruiden extra vrij komen. geniet van fruit, vanille & noten in een taartje.

INGREDIËNTEN

cranberries | amandelen | rijstmeel | rosie oats (GV) | cacao | vanille boon | kokos | baksoda | maple syrup | oranje bloesem | kokosolie | mandarijn | cashewnoten | aardbeien | agar agar | arrowroot | kruiden |

 3.00 Verder lezen

DON’T BE CHAI, PUMPKINPIE

Een ode aan de herfst en de heerlijke pompoenen in dit seizoen. Wat gaat nou niet beter samen dan een kopje warme Chai en een pompoentaartje. Wij hebben besloten om er een mooie mix van de maken. De bodem is een havermout bodem ( met Rosie’s oats, gecertificeerd glutenvrij) met daarop een pompoenlaagje vol met kruiden die normaal in een chai thee zitten & als afsluiter een fruitig cranberry laagje.

INGREDIËNTEN

pompoen | Rosie oats (GV) | pecan noten | kokosolie | cacao boter | dadels | amandelen | maple syrup | vanilla | zout | baksoda | cashew noten | frambozen | mandarijn | arrowroot | citroen | gember | kruide | cranberries | blauwe bessen |

 3.00 Verder lezen

KURKUMA ABRIKOZEN BAR
Een harde bodem gemaakt van o.a. boekweitvlokken met daarop een zoet – hartige fruitlaag van abrikozen, sinaasappel, verse kurkuma, rode peper en amandelen. Kurkuma of geelwortel heeft een uitgesproken smaak maar ook een geneeskrachtige werking.

INGREDIËNTEN

abrikozen | Amandelen | Kurkuma | Kokosrasp | Sinaasappel | rode spaanse Peper | amandelmeel | boekweit vlokken | dadels | vanille | Kokosrasp | kokosolie | maple syrup | Baksoda | zout

 3.00 Verder lezen

SUMMER PLUM CAKE

Pruimen uit eigen tuin of heerlijk uit de Betuwe. Wij vinden dat als het pruimenseizoen er is, niks lekkerder dan een pruimentaart maken. Deze versie is met pruimen, frambozen, kokos en pistache noten. Waren er maar altijd pruimen beschikbaar.

INGREDIËNTEN

pruimen | pistache noten | frambozen | amandelen | kokosmeel | tapiocameel | rijstmeel | agar agar | kokos | maple syrup | dadels | arrowroot | bakpoeder | kokosolie |

 3.00 Verder lezen

CREAMY CAKES

SUNNY SIDE UP

Sinaasappel liefde, sinaasappel curd met een beetje roos, op een crunchy dadel pecan bodem. De sinaasappel laag is gemaakt met heel veel sinaasappel, cacao boter, amandelen & beetje citroen. De roos geeft een extra bloemig tintje aan het taartje. En geloof ons roos/sinaasappel is een super mooie combi.

INGREDIËNTEN

sinaasappel | amandel | framboos | citroen | pompoenpitten | dadels | rozenwater | cacao | maple syrup | zonnebloempitten kokosolie | kokosrasp | bieten | pecannoten | zout | vanille | kruiden

 3.00 Verder lezen

EXIT EGG LEMON TART
Het is ons gelukt om een heerlijke vegan lemon curd te maken. Deze is te serveren op kamertemperatuur of juist koud. Romige citroenmousse op een amandelbodem.

INGREDIËNTEN

citroen | amandelen | kokosolie | kokosrasp | amandelmeel | rijstmeel | cacao | vanille | maple syrup | kokos  | zout | baksoda | amandel extract |

 3.00 Verder lezen

HOT STRAWBERRY DAY

Een romig fruit taartje met aardbeien en frambozen op een amandel/kokos/havermout bodem. Met als leuke twist op het eind als je het niet meer verwacht een lichte tinteling van de cayenne peper. Heerlijk op kamertempeartuur.

INGREDIËNTEN

aardbeien | frambozen | amandelen | vanille | maple syrup | dadels | kokosmeel | rijstmeel | rosie oats (GV) | baksoda | zout | kokosolie | cacao boter | cayenne peper

 3.00 Verder lezen

MIGHTY MINTY MANGO // NV

Een fris citroen mango munt taartje met een crunchy chocolade bodem. In de bodem vind je een combinatie van glutenvrije oats en maanzaad voor extra crunch. De mango munt laag is op basis van fruit, citroen, cacao en kokosolie. Het taartje is nootvrij.

INGREDIËNTEN

Mango | munt | citroen | kokosolie | maple syrup | zonnebloempitten | cacaoboter | rosie oats ( GV) | zout | vanille | cacaopoeder | maanzaad | dadels

 3.00 Verder lezen

THE BLACKBERRY FAIRY

Heerlijke herfst bramen, in combinatie met kaneel & venkel, wordt het een kruidig taartje, lekker voor bij de thee. Het is een bramencurd op basis van cacao boter, op een kruidige kaneel venkel koekjesbodem. Met als topping hele venkelzaadjes, amandelen en framboos. Het lekkerst op kamertemperatuur

INGREDIËNTEN

bramen | blauwe bes | framboos | kaneel | venkel | kruiden | dadels | amandelmeel | kokosmeel | Rijstmeel | tapiocameel | kokosolie | zout | bakpoeder | cacao boter | maple syrup | citroen |

 3.00 Verder lezen

NUT SO CHEESY, BANANA

Een vegan creamy no-cheesecake waarvan het mondgevoel is zoals die van een traditionele cheesecake. Met de fris zure smaak van zwarte bes & ananas, met een romige smaak van banaan. De bodem is gemaakt van home-made koekjes, crunchy nootjes en dadels.

INGREDIËNTEN

Banaan | zwarte bes | ananas | vanille | paranoten | amandelen | kruiden | maple syrup | rijstmeel | citroen | kokosolie | dadels | zout | baksoda | zonnebloem pitten |

 3.00 Verder lezen

ENERGY BARS

SHARP SHARP // POWERBOX

In onze Sharp Sharp // powerbox zitten 5 individueel verpakte energybars, voor iedere dag in de week 1 bar. Eet je deze bar als vervanging van je lunch als je haast hebt, of juist voor of na het sporten. Een makkelijke oplossing voor degene die net als wij tijd te kort komen om onze lunch te plannen ^_^

INGREDIËNTEN

5 individueel verpakte energy bars

 12.00 Verder lezen

FLOWER POWER BAR

Een granola bar met crunch. De bar is gemaakt van knapperige granola van dadels, noten, gojiberries & gedroogd fruit. In de bar zitten 3 soorten bloemen verwerkt, van deze bloemen proef je de lavendel subtiel.

INGREDIËNTEN

boekweitvlokken | Amandelen | kokos | dadels | cashew noten | zonnebloempitten | pompoenpitten | maple syrup | goji berries | abrikozen | Appel | lavendel | kokosolie | bloemen |

 2.50 Verder lezen

SPICY CASHEWBAR
Een zoete bar met dadels, rozijnen en noten. De zachte structuur wordt afgewisseld door de crunchy noten. Het verrassingseffect zit hem in de cayenne peper die je proeft op het laatst, laag in je keel. Ook deze bar is hoog in proteïne gehalte vanwege de vele noten. 

INGREDIËNTEN

Dadels | rozijnen | maple syrup | boekweitvlokken | pistache noten | cashewnoten | amandelen | olijfolie | cayenne peper

 2.50 Verder lezen

BAR BERRY TO GO

Een bar die nootvrij is maar toch een notensmaak en crunchy bite heeft. Er zitten verschillende zaden in & gepofte quinoa voor crunch. De Bar berry is de Engelse naam voor de Berberis bessen die we gebruiken in deze reep, vandaar de naam.

INGREDIËNTEN

Dadels | abrikozen | kokosolie | pompoenpitten | lijnzaad | Berberis Bessen | kokos | cacao massa | cacao boter | zout | kruiden | zonnebloempitten | rosie Oats (GV) | maple syrup | quinoa

 2.50 Verder lezen

LET’S GO ORANGE BAR

Een bar gemaakt met veel noten, dadels & abrikozen. Door de paranoot blijft er extra crunch in de bar, waardoor er een lekker bite in deze bar zit. Met de sinaasappel en een klein beetje cayenne onderscheid deze bar zich van de traditionelere notenbar.

INGREDIËNTEN

sinaasappel | abrikoos | dadels | rozijnen | paranoot | pompoenpitten | appels | kokos | zonnebloempitten | rosie oats ( GV) | zout | cayenne peper | goji berries

 2.50 Verder lezen

PINK CLOUDS CHOCO BAR

Naast onze andere bars wilde wij graag een frisse bar met een kick maken. In deze bar werken we met niet alle dadels, framboos, peer, abrikoos ook met munt en gember. De maanzaad geeft een extra bootsmaak en de gepofte rijst iets luchtigs. Deze bar is nootvrij.

INGREDIËNTEN

dadels | peren | abrikoos | framboos | kokosolie | zonnebloempitten | gember | maanzaad | rosie oats ( GV) | kokosrasp | cacaopoeder | munt | rijst | kruiden |

 2.50 Verder lezen

COOKIES

SCHIJF VAN 5

Geen hap-slik weg koekjes maar echte koekjes vol goede ingrediënten. Amandelen, havermout, kruiden,thee & fijne groentes. Durf je het aan onze Schijf van 5, zoete koekjes met groentes in 5 kleurtjes.

INGREDIËNTEN

oranje // rooibos | wortel | citroen | vanille | amandel | maanzaad | kokos | rijstmeel | kokosolie | maple syrup | zout | baksoda |

geel  // kurkuma | citroen | vanille | amandel | sinaasappel | rijstmeel | kokos kokosolie | maple syrup | zout | baksoda | gember |

rood  // bieten | cranberry | venkel | kaneel | vanille | boekweit | bakpoeder/soda | amandelen | lijnzaad | kokosolie | zout | olijfolie | maple syrup | rijst/tapioca meel |

groen  // citroen | matcha | vanille | amandelen | rijstmeel | kokos | maple syrup | kokosolie | zout | baksoda | spirulina |

bruin // amandel | vanille | kruiden | lijnzaad | kokosolie | peper | olijfolie | kokos | maple syrup | zout | bakpoeder/soda | boekweit | rijstmeel | tapioca Meel |

 5.00 Verder lezen

CHOCO CHIP KOEKJE

Een echt choco chip koekje, op basis van amandelmeel & boekweit. Maar vooral met heel veel chocolade, die wij zelf maken met onze Madagascar cacao. Een kleine twist is een pinch of cinnamon om het koekje net een extra smaaksensatie te geven.

INGREDIËNTEN

amandelmeel | kokosolie | maple syrup | boekweitvlokken | olijfolie | dadels | vanille | lijnzaad | kaneel | Baksoda | cacao massa | zout | cacao boter |

 2.25 Verder lezen

ANISE ROCKS

Onze ode aan anijs. Because we think Anise rocks ^_^ Een crispy koekje met grove stukken amandel, crispy maanzaad, chewy rozijnen en veel kaneel, anijs en cacao. De havermout die we gebruiken is gluten vrij gecertifieerd van het merk Rosie Oats.

INGREDIËNTEN

amandelen | rijstmeel | zout | cacao poeder | baksoda | vanille | kaneel | Anijs | rosie oats (GV) | rozijnen | maanzaad | kokosolie | maple syrup | kokos |

 2.25 Verder lezen

OATS & ALMONDS

Een crunchy en stevig koekje met een extra edge door gebruik van kruidnagel, gember & sinaasappel. Maar voornamelijk proef je de amandelen en sinaasappel. In het koekje zit een kleine crisp door de oats & kokos. In het koekje gebruiken we Rosie Oats ( deze is glutenvrij gecertificeerd )

INGREDIËNTEN

amandelmeel | rijstmeel | tapiocameel | kokosmeel | sinaasappel | baksoda | zout | vanille boon | kruiden | kokosrasp rosie oats (GV) | maple syrup | kokosolie

 2.25 Verder lezen

GINGER ALL THE WAY

Omdat we echt houden van gemberkoekjes. Maar dan helemaal lekker met een extra zuurtje van de toegevoegde citroen. Een hard stevig koekje met een crunch en frisse nasmaak

INGREDIËNTEN

gember | citroen | vanille | amandelmeel | rijstmeel | kokosrasp | kokosolie | zout | maple syrup | baksoda

 2.25 Verder lezen

ROOIBOS KORRELTJIE SAND

Rooibos korreltjie sand, na een mooie zin uit het gedicht van Ingrid Jonkers. Een zandkoekje met rooibos, citroen en maanzaad. Voor de echte fans van rooibos en zandkoekjes. Met een lichte crisp door kokos en maanzaad.

INGREDIËNTEN

rooibos |  citroen | vanilla | amandelen | rijstmeel | kokos | maple syrup | maanzaad | zout | kokosolie | baksoda |

 2.25 Verder lezen

EAT YOUR GREENS MATCHA

Matcha, we love the green powder // Dus waarom niet een dubbel matcha koekje maken. Een crispy matcha koekje met extra vanille & een matcha yuzu icing op het koekje. Extra veel matcha in een bite.

INGREDIËNTEN

amandelen | rijstmeel | matcha | kokos | kokosolie | cacao boter | kokosmelk | citroen | zout | baksoda | maple syrup | vanilla | yuzu |

 2.75 Verder lezen

CASH COOKIE

Tot nu toe het favoriete koekje van Renate & Frank. We combineren onze mooie cashewnoten van een boeren coöperatie in Benin met de allerlekkerste venkel. Voegen daarbij nog dadels toe en maken het af met een druppeltje van onze biologische ahornsiroop uit canada. $$$ cash that cookie $$$

INGREDIËNTEN

cashewnoten |  rijstmeel | venkel | kokosolie | vanille | dadels | kokosmelk | ahornsiroop | zonnebloempitten | baksoda | zout

 2.25 Verder lezen

CASH MORE COOKIES

Omdat je met deze kleine versie van ons befaamde cash cookie nog meer verwen momentjes kan creëren. Hebben we besloten om 6 kleintjes in een zakje te stoppen voor 6 avonden in de week 😉 En de 7de avond is voor de grote versie.  $$$ cash that cookie $$$

INGREDIËNTEN

cashewnoten |  rijstmeel | venkel | kokosolie | vanille | dadels | kokosmelk | ahornsiroop | zonnebloempitten | baksoda | zout

 4.00 Verder lezen

PEPER PEPERNOOT

Peper pepernoot of eigenlijk een kruidnoot, want dit nootjes is lekker crispy en heerlijk kruidig. We hebben lang gezocht naar de perfecte kruidenmix, met o.a. nootmuskaat, piment, anijs en meer. En een beetje pit van cayenne kon in onze peper pepernoot niet ontbreken.

INGREDIËNTEN

amandelmeel | vanille | kruiden | lijnzaad | kokosolie | olijfolie | maple syrup | zout | bakpoeder | baksoda | boekweitvlokken | rijstmeel | tapioca Meel

 2.50 6.00 Verder lezen

CHOCO PEPERNOOT

Peper pepernoot of eigenlijk een kruidnoot, want dit nootjes is lekker crispy en heerlijk kruidig. We hebben lang gezocht naar de perfecte kruidenmix, met o.a. nootmuskaat, piment, anijs en meer. En een beetje pit van cayenne kon in onze peper pepernoot niet ontbreken. En deze variant is gecoat in onze eigen suikervrije chocolade, wat wil je nog meer.

INGREDIËNTEN

amandelmeel | vanille | kruiden | lijnzaad | cosoamassa | cacao boter | kokosolie | olijfolie | maple syrup | zout | bakpoeder | baksoda | boekweitvlokken | rijstmeel | tapioca Meel | dadels |

 3.00 Verder lezen

FLOWER GRANOLA

LAVENDER – CASHEW

Een knapperige granola van dadels, noten, gojiberries & gedroogd fruit. In onze granola zitten 3 soorten bloemen verwerkt, van deze bloemen proef je de lavendel subtiel. Heerlijk bij je ontbijtje of in je smoothiebowl.

INGREDIËNTEN

boekweitvlokken | Amandelen | kokos | dadels | cashew noten | zonnebloempitten | pompoenpitten | maple syrup | goji berries | abrikozen | Appel | lavendel | kokosolie | bloemen |

 4.00 7.00 Verder lezen

ROSE – VANILLA
Naast onze flower power granola wilde we een nootvrije variant maken, maar een die in de lijn van onze granola past. Een waarin bloemen de hoofdrol spelen zonder dat je het gevoel hebt in een bakje met zeep te happen. In deze granola proef je naast crunchy oats, hints van roos en jasmijn, en zoete abrikozen, rozijnen & cranberries. Een feestje in je ontbijt of lunch, of wanneer jij er zin in hebt.

Onze granola komt in 250 gr verpakking.

INGREDIËNTEN

Rosie Oats (GV) | zonnebloem pitten | kokos flakes | pompoenpitten | maple syrup | abrikozen | cranberries | rozijnen | roze | jasmijn | bloemen |

 4.00 7.00 Verder lezen

MARIGOLD – GINGER

Geniet van onze Flower Granola voor het vrolijkste begin van je dag. Langzaam en licht geroosterd met een druppel ahornsiroop voor het zoetje & olijfolie voor de crunch. Gemengd met rooibos, biologische rozijnen, kleine stukjes gember & bloemen.

INGREDIËNTEN

glutenvrije Havermout (27%) | zonnebloempitten | gember | rooibos | amandelen | ahornsiroop | olijfolie | kokosvlokken | abrikozen | rozijnen | bloemen

 4.00 7.00 Verder lezen

OSMANTHUS – MATCHA

Geniet van onze Flower Granola voor het vrolijkste begin* van je dag. Langzaam en licht geroosterde met een druppel ahornsiroop voor het zoetje & olijfolie voor de crunch. Gemengd met bloemen, amandelen, matcha & sharp sharp choco uit Madagascar

INGREDIËNTEN

glutenvrije Havermout (30%) | zonnebloempitten | dadels | amandelen | cacaomassa | peer | ahornsiroop | olijfolie | cacaoboter | matcha | kokos | vanille

 4.00 7.00 Verder lezen

U.V.O. // UNIDENTIFIED VEGAN OBJECTS 

U.V.O. // PURPLE

Onze U.V.O. // Unidentified Vegan Objects zijn geland vanuit plantpower planet. Creamy fruit vulling met gekke smaakcombinaties gecoat met onze suikervrije chocolate. U.V.O. // purple is onze variant met zwarte bes/basilicum.

INGREDIËNTEN

zwarte bes | basilicum | dadels | amandelen | kokosolie | cacaomassa | cacao boter | vanille | zwarte peper  | maple syrup |

Verder lezen

OTHER TREATS

FAIR TRADE BANANEN BROOD

Ons bananenbrood wordt gemaakt met fair trade bananen. Het brood is heerlijk om zo te eten maar ook lekker om op te warmen in de oven/pan. De pistachenoten en rozijnen geven net die extra crunch en bite.

INGREDIËNTEN

bananen | dadels | kokosolie | rijstmeel | zout | maple syrup | lijnzaad | citroen | Rosie Oats (GV) | bakpoeder | baksoda | kokosrasp | rozijnen | pistache noten | amandelen

 3.00 Verder lezen

ALL RIGHTS RESERVED BY SHARP SHARP