/ ons assortiment

Hier vind je al onze plaatjes*, koekjes, flower granola, behindbars en meer, die we kunnen verzenden. Welkom in onze online cakebar waar je rustig kan zoeken en samenstellen, hoe jou ideale pakketje eruit komt te zien. Nieuwsgierig hoe het werkt? We leggen het je graag uit.


*Plaatjes ja. Onze taartjes noemen we liefkozende plaatjes.

Vriestransport // Onze taartjes vervoer je voor de beste kwaliteit via onze vriestransporteur. Zij leveren in de randstad 5 dagen per week en daarbuiten 2-4 dagen. Dinsdag en donderdag worden pakketjes bij ons opgehaald, de pakketjes van dinsdag worden woensdag of donderdag geleverd. pakketjes van donderdag worden vrijdag, maandag of dinsdag geleverd. Bestel je dus op donderdag dan wordt het pas na het weekend geleverd op woensdag omdat onze koerier er weer pas op dinsdag is.

Levering vinden plaats in een vooraf aangegeven tijdsvlak van 2 uur, waarvoor je op je bezorgadres moet zijn. Geef je gewenste leverdag aan tijdens het bestellen, wij houden daar zoveel mogelijk rekening mee. Weet je niet zekere wanneer we leveren, neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Leverkosten € 12,50 in randstad+ postcodes: 10** t/m 15** // 19** t/m 42** // 48** t/m 57** // 65** t/m 68*
leverkosten € 17,50 in overige postcode gebieden.

PostNL // We versturen met pakketpost voor € 6,75 onze granola, koekjes, & teablends naar je toe. Als je deze producten in de webshop selecteert, zie ja bij het afrekenen de optie pakketpost staan na invullen postcode.

Afhalen // Kan op dinsdag en donderdag, de andere dagen zijn alleen mogelijk in overleg


Gratis verzenden // De verzendkosten vervallen bij bestellingen boven de €100,-. De optie verschijnt automatisch als je bestelbedrag boven de €100,- is

Hier leggen we kort uit met welke wensen / diëten we rekening houden en de uitleg achter deze producten.


Alle taartjes, yes als je bij Sharp Sharp komt alleeeeeen voor de taartjes, dan vind je op deze pagina een handig overzicht met al onze taartjes. Nog steeds heel veel soorten en smaakjes dus genoeg te kiezen. Sorry voor alle overige verleidingen.

Better Everyday,  Een gezondere selectie zoet voor iedere dag,  Deze bevat minder verzadigde vetten, koolhydraten en meer vezels en eiwitten maar nog steeds erg lekker en krijgen een Nutriscore A of B beoordeling. Helaas betekent dat niet dat je onbeperkt onze taartjes kan eten (alhoewel taart als ontbijt best verleidelijk klinkt), ze bevatten nog steeds veel calorieën van nootjes, volkeren granen en fruit. Maar in deze producten hebben we wel dus de verzadigde vetten omlaag te krijgen omdat we geen kokosolie gebruiken.

Low carb, deze selectie bevat de minste koolhydraten denk aan onze creamy cakes en nog veel meer. Handig voor als je KETO dieet volgt.

Geen kokosolie, liever geen kokosolie in je taartje, wij maken nog steeds de romigste creaties zonder kokos of dierlijke producten. De verzadigde vetten in de taartjes gaan daardoor ook omlaag, alleen chocolade blijft onvervangbaar dus hier en daar nog wat verzadigd vet van heerlijke cacaoboter in de cacaomassa.

Nootvrij, dat spreekt voor zich. In deze producten werken we zonder noten, de dagen dat we nootvrij produceren wordt de bakkerij en apparatuur grondig gereinigd, alleen 100% uitsluiten dat er een spoortje noot ergens is achtergebleven is te lastig. Wel kunnen we zeggen dat de afgelopen 9 jaar nog nooit iemand een reactie heeft gehad op een van onze nootvrije producten.

Brievenbuspakket, alleen deze pakketjes kunnen per brievenbus verzonden worden, vanwege de houdbaarheid of structuur/stevigheid van het product. Vandaar dat we daar een aparte categorie aan hebben gewijd, zodat je in een oogopslag kan zien wat per brievenbus verzonden kan worden. P.s. over risico’s van vloerverwarming of hongerige huisgenootjes hebben we geen invloed.

Chocolate Treats

Onze chocolate treats zijn taartjes waarin onze heerlijke zelfgemaakte* chocolade op basis van cacaomassa, centraal staat. Taartjes met harde of zachte chocolade, fruit ganache, amandelmelk chocolade of juist puur. De taartjes zijn iets harder en kunnen op kamertemperatuur geserveerd worden.

serveren: kamertemperatuur
in de koelkast: 2-5 dagen
in de vriezer: 24 weken


* Frank heeft heel lang gewerkt aan onze 90% chocolade, lekker!

Fruity cakes

In onze fruity cakes staan allerlei soorten fruit centraal gecombineerd met de lekkerste specerijen of bloemen*. Deze taartjes zijn iets lichter van smaak dan bijvoorbeeld de creamy cakes en wat zachter. De taartjes dienen koud geserveerd te worden, sommige ook lekker als ijsjes op een warme dag.

serveren: koud
in de koelkast: 3 dagen
in de vriezer: 24 weken


* Denk aan lavendel met bessen of roos met framboos en renate’s favoriet geranium.

Tres creamy cakes

Onze très* creamy cakes zijn taartjes op basis van cacaoboter, noten en fruit. Ze staan bekend om het lekkere mondgevoel alsof je een echte curd eet maar dan zonder eieren en boter. De taartjes serveer je het beste gekoeld of op kamertemperatuur.

serveren: kamertemperatuur
in de koelkast: 5-7 dagen
in de vriezer: 24 weken


* Trés creamy, yep echt zo creamy dat je niet gelooft dat het taartje vegan is.

Terra cheesecake™

Het klinkt misschien heel cheesy maar dit is een plant-baked cheesecake die net zoals een gewone cheesecake volledig wordt gebakken in de oven. De vulling is op basis van amandelen en romige witte chocolade cacaoboter op een bodem van koekkruimels in klassieke smaken zoals aardbei, citroen en chocolade. Zonder kokosolie of dadels en met 70% van de ingrediënten uit NL/EU is dit ook een van onze gezondste en duurzaamste taartjes. We vinden deze Terra cheesecake™ * zo goed dus we hebben hem gelijk als grote ronde taart gemaakt zodat je hem kan delen met je vrienden of familie.

serveren: koud maar het lekkerst op kamer temperatuur
in de koelkast: 7 dagen
in de vriezer: 52 weken


* Met Terra cheesecake zijn we op een missie om plant-baked cheesecake de nieuwe standaard te maken en is een beschermde merknaam van Sharp Sharp.

Assorti boxen

Omdat we kiezen soms heel moeilijk maken voor jullie, maken we het soms ook makkelijk. Yep, met deze mooie boxen kan je in een keer meerdere van onze populairste taartjes proeven. Wat dacht van je van onze “caught a rainbow in a box” taartjes in alle kleuren van de regenboog*. Ook handig in iedere box zit een kaartje met de smaakjes en ingrediënten, dat scheelt weer raden ;-)

Je vind hier ook de boxen die per brievenbuspost verstuurd kunnen worden.


* Sorry moeder aarde, maar we hebben de regenboog even geleend om mensen te inspireren plantaardig te eten ^_^

De koekjes

Onze koekjes zijn op basis van noten, havermout, volkoren rijstmeel en slow roasted op lage temperatuur met een beetje zonnebloemolie. Zo blijven ze vol van smaak. De soorten variëren van super crunchy naar beetje chewy*, met ieder zijn eigen indentiteit. Kruidig of juist heel fris met veel citroen en gember. We love baking all kinds of cookies.

serveren: kamertemperatuur
uit de verpakking: 1 dag
in de verpakking  15 weken


* chewy, want soms ben je gewoon in een chewy mood 😉

Behindbars

Behind bars bestaat uit ons assortiment van o.a. onze energy bars, choco bars en cakebars*. Het verschil zit in bereidingswijze, ingredienten en texturen. Er zijn ook een aantal nootvrije versies. Goed houdbaar ook buiten de koeling.

serveren: koud of kamertemperatuur
in de koelkast: 7 dagen
in de vriezer: 24 weken


* Niet onze cakebar op de hillelaan, maar een bar vol koekjes en dadels

Flower granola

Onze granola is net iets anders, omdat we  er een feestje van maken door er heerlijke bloemen*, fruit, noten in te verwerken. Met een beetje ahornsiroop en extra olijfolie voor de crunch.

serveren: kamertemperatuur
uit verpakking: 2 dagen
in verpakking: 15 weken


*bloemen, ontbijtjes worden toch veel vrolijker van extra veel mooie bloemen!

Overige treats

Naast al onze andere producten hebben we nog een paar producten die niet mogen ontbreken, namelijk onze U.V.O.* ( unidentified vegan objects ) chocoladebonbons, ons bananenbrood in 4 smaken, onze home-made teablends, onze giftcards en de gekleurde blissballs in verschillende smaakjes. Hier vind je ook een gedeelte van ons hartige assortiment zoals onze muffins & veggiebreads


* our U.V.O.’s landed in different flavours with fruity filling & our sharp sharp choco coating.

sharp sharp reviews

lees wat onze fans vinden van Sharp Sharp